Vakantie Speelweek

In augustus word de Vakantie Speelweek weer gehouden. Wij vinden het als bedrijf dat de ontwikkeling van een kind heel belangrijk is. Immers door te spelen of mee doen aan activiteiten zal het kind zichzelf ontwikkelen en sociale vaardigheden op doen. Zowel voor nu als later.

Tegenwoordig is het voor een kind niet standaard dat zij overal aan mee kan doen. De oorzaak is vaak de financiele situatie van de ouders vaak buiten hun schuld of andere omstandigheden. Daarom dragen we dit project een warm hart toe en omarmen dit met liefde!

Daarom willen wij hier wat aan doen en met een sponsoring zodat de vakantie Speelweek Stolwijk voor iedereen toegankelijk gaat worden. Hierdoor kunnen de kinderen die niet in de gelegenheid mee te doen toch meedoen. Wij omarmen dit project dan ook van harte.

Wilt u net als ons dit mooie project steunen? Dat kan! U kunt dit project financieel steunen maar ook door donatie van spullen voor verloting of andere materialen die de organisatie kan gebruiken. Voor meer informatie ga naar de site van Speelweek Stolwijk en neem contact op met de organisatie voor vragen.

Laten we zorgen met zijn allen dat kinderen weer kind kunnen zijn zonder beperkingen.

Speelweek Stolwijk

U kunt natuurlijk ook ons een mail sturen. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mail naar info@webdesignbyroel.eu

Reacties gesloten.