Brand en uw website

Site logo brand website

Brand en uw website zijn niet de eerste dingen die samen gaan. Immers heeft u op dat moment andere dingen te doen. Verzekering en inventarisatie zijn dan het belangrijkst

Wat zijn de gevolgen voor u en uw bedrijfsvoering en de toekomst? Immers u weet op dat moment niet de gevolgen van deze brand voor uw organisatie. Maar zeker voor langere termijn moet u wel uw klanten snel op de hoogte kunnen brengen van de situatie en wat ze kunnen verwachten.

Maar uw website is het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. Immers veel klanten komen via online kanalen bij u terecht. Bij brand is uw website het laatste waar u aan denkt.

Daarom bied ik u nu een brand en/of calamiteitenservice aan. Voor een klein bedrag per maand stel ik uw website veilig op moment dat het bedrijf iets overkomt. U zorgt dat ik in geval van nood bij uw website kan doormiddel van inlogcode’s en op dat moment als het nodig is, verzorg ik een kleine aanpassing aan uw website dat uw potientele klanten direct geĂŻnformeerd worden en hoe ze u nu kunnen bereiken. Zeker bij brand hou ik de site actueel over nieuwe ontwikkelingen in de bedrijfsvoering zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook is het natuurlijk mogelijk om alle sociale media kanalen te berichten.

U heeft dus totaal vanaf dat moment geen omkijken meer naar uw website. U belt, en wij regelen alles zo snel mogelijk. Zeker met site’s die gemaakt zijn met behulp van WordPress is dit heel snel te regelen. Graag wil ik dit allemaal uit uw handen nemen.

Alle gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen immers uw veiligheid is net zo belangrijk als de onze.

We kunnen op veel manieren voor uw bedrijf betekenen. Maatwerk is altijd mogelijk daarom neem hier contact met ons op!

Reacties gesloten.