Als uw telefoon snel leeg is, of uw scherm defect is. Neem dan contact met ons op. Wij herstellen uw telefoon op afspraak daardoor is dit snel mogelijk.

Wilt u foto’s van uw gezin, huisdier of mee op wedstrijd. Neem dan contact op met ons. Voor paardensport als wedstrijd heeft u meteen een extra handje voor hulp door ervaring in de paardensport.

Niets is zo vervelend als geen beeld op uw televisie. Vaak zijn het instellingen die niet goed zijn of de router wil niet meer. Wij helpen u graag.

Speelweek Stolwijk komt er weer aan. Laten we met zijn allen zorgen dat de kinderen weer kind kunnen zijn!

Als u op vakantie gaat, gaat uw email wel door. Wilt u eens lekker op vakantie en geen zorgen over uw email die wij overnemen voor u. Neem contact op.

Je kent het wel. Een werkstuk uitprinten en dan er achter komen dat de inkt leeg is. Je print altijd ‘s avonds dus geen winkel open om inkt te halen. Maar het werkstuk moet morgen ingeleverd worden. En nu? Nu is er de print service…

2021 is nog maar net begonnen en dan kent ieder persoon dit wel. De administratie van vorig jaar. Wat moet je er mee, wat moet je wel bewaren of wat niet. Alles verdwijnt vaak in een doos naar zolder en blijft daar staan. Totdat je…

Website en Corona gaan niet samen. Vaak word dit vergeten of de aanpassingen te laat gedaan. Wij nemen dit uit handen