Mijn werkwijze en WordPress

Hoe ga ik te werk? Mijn werkwijze hanteert over het algemeen met behulp van WordPress. Waarom? WordPress is een makkelijk systeem geschreven en bied oneindig veel mogelijkheden. Voordelen is dat je in korte tijd kan bezitten over een website met een professionele mooie uitstraling.

Met honderden verschillende gratis en betaalde achtergronden of indelingen is er altijd wel iets wat naar uw wens is.

Voordeel van WordPress systeem is dat het voor de gebruiker ook gebruiksvriendelijk is zodat u zelf op een makkelijke manier uw eigen site kan bijhouden of bewerken. Daarom is mijn voorkeur voornamelijk te werken met WordPress.

Daarom richt ik me voornamelijk op kleine zelfstandigen aangezien zij zelf niet vaak de tijd nemen voor internet, maar daardoor lopen ze veel potentiele klanten mis. En soms ook de kennis en de mogelijkheden missen van WordPress. Na een afspraak ga ik samen met u op papier een schema met u maken wat u op uw website wilt hebben en hoe. Indien u zelf de teksten en afbeeldingen aanlevert scheelt dat veel werk en tijd wat in uw eigen voordeel is.

Hierna ga ik aan de slag en maak ik voorbeelden voor u. Ik houd u op de hoogte en vorderingen en laat u meekijken hoe alles zich ontwikkelt. Op die manier kunt u zelf bijtijds bijsturen, en is uw site sneller naar uw eigen wens klaar.

Vervolgens kunt u als uw site klaar is, kiezen om uw eigen site bij te houden of dat u dit uit handen blijft geven aan mij.
Kortom mijn werkwijze in combinatie met WordPress is er op gericht op tijd, en natuurlijk uw portemonnee..

Wilt u meer weten over WordPress zelf? Kijk dan hier.

Bent u overtuigd? Ga dan niet verder zoeken! Immers ik denk aan u! En zeker aan uw portemonnee. Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Logo site_wit achtergrond

Reacties gesloten.