Gaat uw website op vakantie?

Uw website heeft geen vakantie

Natuurlijk gaat u op vakantie in deze periode, maar uw website gaat niet op vakantie. Alles word vaak goed geregeld, maar is uw website ook geregeld? Tijdens uw vakantie blijven hackers wel actief. En gebruiken ze het hele jaar om kwetsbare website’s te proberen aan te vallen. Vaak word dit vergeten bij uw vakantieplannen.

Hoe fijn zou het zijn als u onbezorgd op vakantie gaat en uw website ook goed geregeld is? Immers uw website gaat niet op vakantie.

Tijdens uw vakantie zorgen wij voor onderhoud van uw website. Wij verzorgen een regelmatige update en beveiligingscheck en indien gewenst verzorgen wij ook actuele aanpassingen. Natuurlijk krijgt u van ons een vrijblijvend advies voor en over uw website om deze nog veiliger te maken.

Dit alles bieden wij aan in een vakantiepakket. Natuurlijk als u tevreden bent is dit te verlengen na uw vakantie en kunnen we dit omzetten naar een vaste afspraak. Alles is mogelijk! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Voor een aantrekkelijke prijs van € 100,00 per maand gedurende de maanden juli en augustus nemen wij alle zorgen uit uw handen en kunt u met een gerust hart op vakantie gaan.

Natuurlijk is het mogelijk om een op maat pakket te nemen, deze is van toepassing op uw bedrijf en uw wensen en dat zijn mogelijk andere prijsvormen. Alles is mogelijk! Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent en blijft!

Onze aanpak is dat wij u op de hoogte houden over onze activiteiten op onze website door middel van een mail met daarin de actiepunten en aanpassingen die wij doorgevoerd hebben.

Wij bieden veel uiteenlopende pakketten aan, natuurlijk is er voor u ook een beschikbaar die naar uw wens is. Alles is bespreekbaar.

Wacht niet langer! Neem contact op door hier te klikken!

Reacties gesloten.