Tropische warmte en internetsite

Foto's op uw website.

Deze week is het echt tropisch in Nederland en het gaat nog even door. Mensen zwoegen op kantoor en internet. En blij als ze naar huis kunnen. Tropische warmte en internetsite gaat niet samen.

Door dat het zo warm is ben je blij dat je op kantoor airco hebt. Als je buiten komt dan heb je meteen last van de overgang van kantoor koelte naar de buiten warmte.

Zeker als je zelfstandige bent doe je overdag je werk en als je thuis bent ga je lekker afkoelen in je zwembad of lekker een koud biertje. Maar de klanten gaan door en zitten ook lekker buiten op internet en zijn potentiële klanten voor jou. Maar terwijl jij geniet van de barbecue vallen ander soort klanten je site aan. Hiermee bedoel ik dat er ook een ander soort klanten zijn die je site proberen te hacken of een lek hierin probeert te vinden.

Het is dus belangrijk dat je in deze tropische warmte je hoofd koel houdt over je internetsite. Zorg daarom dat je site up te date blijft en iedere keer blijven controleren voor update’s. Bij iedere update is de kans weer een stukje kleiner dat je internetsite aangevallen word.

Daarom zit ik in deze periode ook niet stil en kan je een tropische aanbieding doen voor je internetsite. De temperaturen zijn tot eind augustus boven de 25 graden en dan doe ik nog iets extra’s.

Immers je wilt niet dat je site er zo uit ziet.

Tot eind september biedt ik aan om uw site te beheren voor een zeer aantrekkelijke prijs voor € 65,00 (excl. BTW). Voor deze prijs zorg ik dat elke dag de site nagekeken word voor beschikbare update’s en veiligheid. Uw site voor zie ik van update’s en met een andere problemen breng ik verslag uit voor ik een aanpassing doe aan uw site.

Wacht niet langer en geniet langer van de tropische warmte en geef de zorgen om uw internetsite uit handen.

De enige goede oplossing is zo snel mogelijk contact op te nemen door hier te klikken!

Reacties gesloten.