Website en corona

Uw website heeft geen vakantie

Website en Corona gaat niet samen. Vaak word de website van een bedrijf gauw de dupe of vergeten. Wij gaan u hiermee helpen. Doordat wij snel hier op kunnen inspringen kunnen wij vakkundig en snel u hiermee helpen.

Sfeer

Wij willen uw bedrijf leren kennen om de sfeer te vertalen naar de inhoud van uw website. Zodat uw potentiële klant al de sfeer kan proeven en een indruk kan krijgen van uw werkzaamheden.

WordPress

Corona en de maatregelen hebben dus ook invloed onbewust op uw website. Het is bewezen dat een website nadat deze eenmaal online staat niet meer bijgehouden wordt. Voor de veiligheid is dit wel van belang. Daarom richten wij ons ook op voornamelijk website opgebouwd met behulp van WordPress. Dit is een super pakket wat ook heel makkelijk door de gebruiker bij te houden is of aan te passen. We vertrouwen er wel op dat u tijdens onze werkzaamheden snel bereikbaar bent om met u in contact te blijven over vorderingen en zodat u ook snel kunt kijken of u tevreden bent.

Maatwerk

Wij bieden ook vervolg abbonementen aan. Wij nemen dan veel uit uw handen en voor een vast bedrag per jaar of per maand heeft u geen omkijken meer naar uw website. Voor meer informatie klik hier.

Natuurlijk bent u tot niets verplicht en kunt u ook afspreken dat ik alleen aanpassingen doe op uurtarief. Hiermee verplicht u niets en geeft u alleen via mail aanpassingen door, welke door mij binnen 1 werkdag verwerkt worden op uw website.

Ook in geval van nood kunnen we u helpen. Werkt uw WordPress site op de een of andere manier niet meer of zijn er problemen? Neem direct contact op en met hulp van ons team kunnen we u helpen als u de benodigde gegevens snel kunt overleggen.

Alles is bij ons mogelijk en in overleg speciaal gericht op uw individuele bedrijfssituatie. Dat leidt tot een prettige en tevredenvolle samenwerking van beide kanten. Daar doen we het voor! Een tevreden klant!

U kunt ons bereiken via onze contact pagina waar alles staat hoe u met ons in contact kan komen. Klik hier

Reacties gesloten.