Digitaliseren voorkomt chaos

2021 is nog maar net begonnen en dan kent ieder persoon dit wel. De administratie van vorig jaar. Wat moet je er mee, wat moet je wel bewaren of wat niet. Alles verdwijnt vaak in een doos naar zolder en blijft daar staan. Totdat je dat ene bonnetje snel nodig hebt. Digitaliseren is de oplossing zodat onderstaande afbeelding uw situatie voorkomt

digitaliseren voorkomt chaos in je administratie
Chaos in je administratie

Hoe kun je dit voorkomen? En wat doe ik?

Simpel. U brengt uw doos naar mij toe. Wat ga ik dan doen?
Ik ga door middel van onze hoogwaardige scanner alles digitaliseren naar PDF.
Als ik dit allemaal gescand heb, sla ik ze op onder een duidelijk en snel terugvindbare naam in overleg met u. Daarna zorg ik dat alle bestanden bij u terechtkomen of via wetransfer / dvd of externe harde schijf dan wel usb stick.
Het is voor u hier na heel makkelijk om een eventuele factuur die u nodig hebt snel terug te vinden zonder dat u uren aan het zoeken bent. En mocht u het origineel nodig hebben is ook dat makkelijk terug te vinden in die doos. Kortom een win win situatie voor u zelf! Na aflevering worden alle bestanden veilig vernietigt in onze eigen opslag.

Wat kunt u hier na nog verwachten?

De mogelijkheid bestaat om hierna uw archief bij te houden voor het nieuwe jaar. Dat scheelt aan het eind van het jaar weer een hoop tijd. Aan het einde van de maand brengt u alles of ik haal het even bij u op en ga het weer verwerken. U krijgt dit binnen een paar dagen weer allemaal van mij terug inclusief de gedigitaliseerde bestanden. Makkelijk toch.

Wat kost dit digitaliseren nu?

Dat vraagt u zich natuurlijk meteen af. Wij werken niet op basis van het aantal documenten maar aan de hand van de tijd dat ik er mee bezig ben. Voor een bedrag van € 9,00 per uur zorg ik dat uw administratie op orde komt. Dit bedrag is inclusief benodigde dvd’s. Eventuele USB sticks zitten niet in de prijs. Uurbedrag is excl. BTW.
Indien u kiest voor het bijhouden van een archief gelden hier andere prijzen voor. Vul dan onderstaand formulier in!

Reacties gesloten.