Print service Stolwijk

Je kent het wel. Een werkstuk uitprinten en dan er achter komen dat de inkt leeg is. Je print altijd ‘s avonds dus geen winkel open om inkt te halen. Maar het werkstuk moet morgen ingeleverd worden. En nu? Nu is er de print service Stolwijk.

Printservice Stolwijk

Wij gaan vanaf deze maand starten met een printservice. Voor een aantrekkelijke prijs word uw printwerk binnen een dag bij u afgeleverd netjes in een envelop of insteekhoes.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U of uw kind heeft een werkstuk klaar en wilt dat geprint hebben. Het betreffende document bewaart u als .pdf en mailt dat naar mij toe met daarin de instructie’s en uiteraard uw adresgegevens en email voor factuur. U geeft ook aan of het in kleur of zwart wit geprint dient te worden.

U heeft bestand gemaild wat dan?

Ik ontvang uw document via mail en de print service gaat van start volgens de instructie’s. Mocht iets niet duidelijk zijn neem ik contact met u op via mail voor toelichting. De reden voor schriftelijke reactie is dat er geen verwarring kan ontstaan.

Ik heb de opdracht geprint en dan?

Als ik de opdracht gereed heb dan verpak ik deze in een envelop of insteekhoes naar gelang de grootte. Mocht het nog kunnen lever ik deze nog dezelfde dag bij u af, of de volgende dag en verstuur ik de factuur via mail en print deze ook uit als bijlage. Het enige wat u nog kan en hoeft te doen is u of uw kind blij te maken en de factuur te betalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij printen op standaard a4 in kleur en/of zwart wit. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelfs dubbelzijdig te printen.

Wat kost deze service?

Aantal pagina’sKleur / Zwart witPrijs
1 – 50Zwart / wit€ 3,25
1 – 50Kleur€ 4,75
1 – 50 Zwart / wit dubbelzijdig€ 4,75
1 – 50Kleur dubbelzijdig€ 6,25
51-100Zwart / wit€ 6,00
51-100Kleur€ 6,75
51-100Zwart / Wit dubbelzijdig€ 6,75
51-100Kleur dubbelzijdig€ 8,00
alle prijzen excl btw

Binnen Stolwijk, Haastrecht leveren we dit gratis aan huis af. Daarbuiten rekenen we € 0,15 cent per kilometer gerekend vanaf centrum Stolwijk.

Wilt u tot 50 pagina’s per maand (bijna) gratis printen? Neem dan een voordelig abonnement op onze printservice. Voor een klein bedrag heeft u geen omkijken naar zowel een printer als inkt. Voor een bedrag van € 4,00 per maand (excl. BTW) verzorgen wij uw printwerk tot 50 pagina’s per maand, ongeacht kleur of zwart / wit.

Graag hier uw adres om uw opdracht te versturen.
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Vul hier het aantal pagina's in wat u wilt printen
Hoe vaak wilt u dat het bestand afgedrukt hebben?
Kopieer hier de naam van het bestand wat u geprint wilt hebben en u via mail stuurt. De reden dat wij geen upload hebben is ter beveiliging van de site.

Reacties gesloten.