Email Service nu beschikbaar

Email service door webdesign by Roel

U kent het wel. U bent een drukke zelfstandige en vaak buiten de deur aan het werk. In de avond moet u dan nog thuis aan de slag om uw email te beantwoorden. Wat is dan makkelijker om onze email service aan te vragen.

Wat houdt deze service in?

We weten dat een zelfstandige druk is. Vaak buiten de deur werken misschien. Wat dus inhoud dat wanneer potentiele klanten misschien een poos moeten wachten op een reactie als ze een mail sturen. Immers vaak doet u dit in de avond. Het eerste contact word dus door ons gelegd doordat we vaak informatie op voorhand vooruit sturen. Wij kunnen dan een afspraak in overleg met u maken wanneer u de meeste tijd voor uw klant heeft.

Hoe doen we dat?

Nadat we de inlog gegevens hebben van uw meest gebruikte email adres starten we onze activiteiten. Vanaf al onze mobiele apparaten (iPhone en iPad of MacBook) houden we uw email adres in de gaten en als er nieuwe email binnenkomt dan beantwoorden we die zo snel mogelijk voor u. Immers de klant houd niet van wachten in deze snelle digitale tijd. Het is belangrijk dat wij de sfeer van het bedrijf kennen om deze voor u over te brengen en vertrouwen te wekken bij de klant. Resultaat is dat u minder tijd voor email nodig heeft en meer tijd voor uw werk. U heeft met onze email service dus geen omkijken meer naar uw email.

Hoe zit dat met privacy?

Met onze email service bewaken we voortdurend uw en onze privacy en vinden we dat ook belangrijk. Op het moment dat u onze service niet meer afneemt dan wissen wij al uw gegevens en de mailaccounts op onze servers.

Wat kost dit?

Dit is een op maat gemaakte service, hierdoor is een prijs moeilijk vast te stellen. De prijs is afhankelijk van veel factoren. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan een offerte aan!

Reacties gesloten.