Heeft u netwerk problemen of computerproblemen?

Traag netwerk
Traag netwerk?

Iedereen overkomt het wel eens. Problemen met computer of met netwerk of je krijgt een printer niet aangesloten. Handen in het haar, geĂ¯rriteerde huis genoten over de traagheid van het netwerk. Maar het kan ook gebeuren dat u in uw omgeving niemand heeft die u hiermee kan helpen. Wat moet u dan?

Een van de grootste irritatie punten is het traag netwerk volgens dit onderzoek

Ik kan u met veel zaken helpen! Heeft u een netwerk problemen, of aansluiten van randapparatuur, of computer dan doe ik mijn best om u te helpen. Door middel van afstand (Coronaproof) kan ik met u meekijken op uw computer om u te helpen. Misschien is dat voldoende en is het opgelost. Voor netwerk en aansluiten van randapparatuur is vaak een bezoek noodzakelijk.

Door eerst het probleem te onderzoeken kunnen wij gericht dit aanpakken en proberen we dit op een snelle manier op te lossen.

Doordat veel klanten werken kunnen wij u ook van dienst zijn in weekenden of avonden voor een scherp tarief.

Ook in deze digitale wereld met veel hack pogingen is het belangrijk dat uw wifi netwerk veilig is. Wij kunnen dit veilig voor u maken zodat buitenstaanders ook echt buiten blijven! Ook voor uw veiligheid! U zorgt toch ook als u weg bent uw huis dicht zit? Waarom niet uw netwerk?

Als u iets niet snapt van uw computer of er gebeurt iets wat u niet wilt of u weet niet wat er aan de hand is? Ik kan u helpen. Zeker met Apple kan ik veel problemen oplossen omdat veel Apple apparaten naast elkaar werken. Ook natuurlijk ga ik Windows niet uit de weg.

Kortom voor veel problemen en een scherpe prijs kunt u ook hiervoor bij mij terecht. Voordeel is dat wij niet afhankelijk zijn aan kantooruren, dus we kunnen wanneer u het beste uitkomt!

Voor meer informatie neemt u contact met ons op! Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@webdesignbyroel.eu

Reacties gesloten.