Storingen op uw televisie

Niet is zo vervelend als storingen op uw televisie of helemaal geen beeld. En het gebeurt altijd natuurlijk als de winkel dicht is en u afhankelijk van een telefonische helpdesk. En u natuurlijk het WK of een ander sport evenement wilt kijken. Wat natuurlijk ook kan is dat het geen storing is maar u net een nieuwe televisie heeft en deze niet aan de gang krijgt. U kunt ook ons bellen.

Storingen op uw televisie
Storingen op uw televisie

In de directe omgeving van Stolwijk zullen wij u zo snel mogelijkhelpen. Zonder voorrijkosten!! Zelfs in het eerste uur betaald u een aanpast tarief! Waarom? Omdat wij u van dienst willen zijn. Wij vinden het belangrijk zeker in de belangrijke sportmaanden die zullen komen u graag voorzien van beeld. Indien nodig zullen we met kennis ook contact opnemen met de provider om u snel van dienst te zijn.

Snelheid is voor ons dus van groot belang ook voor u! Dus vanaf nu geldt, voor storingen aan tv of instellingen helpen wij u graag! Vul snel het contact formulier in op de hoofdpagina en wij nemen snel contact met u op. Bellen kunt u natuurlijk ook altijd. Ook voor aansluiten van nieuwe apparatuur is geen probleem voor ons.

Reacties gesloten.