Updaten van de navigatie van uw auto

Waarom updaten van de navigatie van uw auto

Het nederlandse wegennet verandert iedere maand. Daarom verschijnen nieuwe kaarten vaak per kwartaal voor uw navigatie. Uw vaste navigatie in uw auto updaten is dus wel belangrijk. Veel auto’s maken gebruik van internet van uw telefoon en doen dit zelf. Maar veel merken ook niet en dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor. Dit kan vaak bij de garage, maar hangt een prijskaartje aan. U kunt dit ook zelf of gewoon thuis laten doen. Voorzichtigheid is altijd geboden want als dit verkeerd gaat werkt het niet meer.

Veel mensen gaan nu weg op vakantie. En dan is niets zo erg om op verkeerde straten terecht te komen. Wij kunnen nu het updaten van de navigatie van uw auto nu voor u uitvoeren bij u thuis of buiten kantooruren en garageopeningstijden. Vaak is het maar een klusje van maximaal 2 uur. Daarom heb ik een mooie update aanbieding voor u!

Navigatie auto keer om
Keer om wilt u niet in uw vakantie horen

Hoe gaan we uw update uitvoeren van uw auto

Als ik gebruik kan maken van uw internet aansluiting kan het gewoon bij u voor de deur. Als u dit niet wilt dan maakt u gebruik van onze haal- en brengservice van uw auto. Dit is alleen mogelijk indien de software in het geheugen van de auto geprogrammeerd dient te te worden. Zoals Renault, Volkswagen en BMW bevinden zich de kaarten van de navigatie in uw auto. Er zijn ook navigatiesystemen die dvd’s nodig hebben, deze worden in overleg besteld en afgeleverd en geïnstalleerd.

Wat zit er in het ‘updatepakket’

  • Indien nodig haal- en brengservice van uw auto
  • tot 2 uur werk het halve arbeidstarief maximaal € 30,00 excl. btw.

Het kaartmateriaal word in overleg met u aangeschaft. Mogelijkheden zijn namelijk individueel van toepassing. Hier zijn namelijk heel veel verschillende mogelijkheden voor.

Reacties gesloten.